Ajánlatunk érettségizőknek

Alábbi javaslatunk neked szól, ha már tisztában vagy a megfelelő nyelvi/nyelvtani szinttel és készen állsz egy komoly megmérettetésre:azaz már közvetlenül a  közép-, illetve emelt szintű érettségire  készülsz (vizsgára felkészülés, 2. fázis).
Az érettségire felkészítő tananyagcsomag sorozatot kizárólag azok számára tudjuk biztosítani, akiknek nyelvi tudásszintje megfelel a mindenkori követelményeknek. Tudásszintedet ingyenes feleletválasztós teszttel, egy fogalmazási feladattal (ennek javítása 1000.- Ft). és egy beszélgetéssel (30 perc / 2500.- Ft) mérjük. A szóbeli szintfelmérés virtuális tantermünkben történik. A szintfelmérés árának (összesen 3500.- Ft-nak) felét letanulhatod, amennyiben később tanulóink között üdvözölhetünk.

Amennyiben nyelvileg még nem vagy felkészülve, javasoljuk, vegyél részt érettségire előkészítő programunkban (vizsgára felkészülés, első és második  fázis). Akik az alábbi tananyagcsomag sorozatot megvásárolják, nemcsak kizárólag nyelvi felkészítésben részesülnek, hanem megtanulják, milyen módon mutathatják be leghatékonyabban nyelvi felkészültségüket egy érettségi vizsgára, és azt, hogy hogyan tehetnek sikeres vizsgát.

tananyag a Magyarországon kiadott közép-, és emelt szintű érettségikre felkészítő tankönyvek (például: Magyarics, Batár Levente, Matura Plusz, Emelt szintű érettségi, stb.); komplett érettségi feladatsorok könyvesboltokban beszerezhető (4-5.000.- Ft)
akiknek szükséges, az Organet Rendszerező Nyelvtani csomagunkból átismételhetik a szükséges nyelvtani témaköröket ingyenes
személyes szakmai támogatás átlagosan 20×60 perc / 5.000.- Ft*
(két főnél fejenként 3.500.- Ft, három főnél fejenként 3.000.- Ft);
a személyes szakmai támogatások száma lehet több, illetve kevesebb, a tanuló és a szaktanár megegyezése alapján
1 fő/100.000.- Ft
2 fő/70.000.- Ft
3 fő/60.000.- Ft
fogalmazási feladatok 20 db / 1000.- Ft javítási költség 20.000.- Ft
összesen: 1 fő/120.000.- Ft
2 fő/90.000.- Ft
3 fő/80.000.- Ft

        *      A tanulók alkothatnak csoportokat is (maximum 3 fő). Ekkor az egy főre eső személyes szakmai támogatás díja csökken.

A  személyes szakmai támogatásokat nem egyben, hanem  négy alkalmanként előre kell kifizetni.

Amennyiben bármilyen kérdésed van az érettségikkel kapcsolatban, kérjük, tedd fel:

emailben (angolnyelvsuli@gmail.com)

vagy személyesen (06 30 953 10 74)

és mi  szívesen megválaszoljuk őket.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.