Manage Your English program

majom pingvin feliratos
Szeretnéd rendszerezni az eddig tanultakat?
Szeretnél könnyen és gyorsan eljutni számodra megfelelő kommunikációs szintre?
Szeretnél a lehető legkevesebb áldozatot hozni mindezért?
Tudunk segíteni! Fontold meg alábbi ajánlatunkat, és amennyiben komolyak a szándékaid, mi tényleg tudunk segíteni!
Csodákat nem kínálunk, nem ajánljuk fel, hogy aludj tanulás közben, vagy egyáltalán ne tanulj. Tudatosan kell vállalnod azt, hogy a sikerért meg kell dolgoznod, cserébe mi segítünk, hogy a legsimább úton juss célba.
És hogy miért nálunk? Hát ezért!

Manage Your English programunkhoz gyenge középhaladó tanulókat keresünk, akik vállalják azt, hogy segítségünkkel és útmutatásunkkal eljutnak egy középfokú és felsőfokú nyelvvizsga közötti tudástartományba. Amennyiben elvégzik a programot sikeresen, tízezer forinttal hozzájárulunk későbbi középfokú vizsgaköltségeikhez.

Programunk a Manage Your English tananyagcsomag sorozatra épül. A sorozat az angol nyelvre specifikus nyelvtani elemeket és az egyetemes grammatikai szabályokat építi fel olyan rendszerré, melyen keresztül a tanuló képes lesz folyékony és nyelvi zökkenők nélküli írásbeli és szóbeli kommunikációra. A programon kívüli árakat, illetve a program árait itt tekintheted meg.

A tananyagcsomagok tartalma:

  • Átlagosan 60-80 oldal terjedelműek.
  • Minden lecke tartalmaz nyelvi/nyelvtani magyarázatokat, gyakorlatokat, olvasmányokat, melyekhez tartoznak szövegértési, lexikális, fogalmazási és egyéb feladatok, mindez megoldásokkal együtt.
  • Az olvasmányok mellet részletes szószedet segíti a tanulót a megértésben.
  • Minden leckéhez tartozik rengeteg hanganyag.

A tananyagcsomagok ára:

  • A programban résztvevők számára a tananyagot ingyenesen biztosítjuk. (A tananyagcsomag sorozat teljes ára fogalmazási feladatok javításával és adott számú személyes szakmai támogatással:  13×21.000.- Ft, összesen 273.000.- Ft, illetve webáruházunkban  személyes szakmai támogatás és a fogalmazási feladatok javítása nélkül megvásárolható darabonként 13×5.000.-, azaz 65.000.- Ft-ért).
  • A fogalmazási feladatok kijavításához a programban résztvevő tanulóknak szintén kedvezményt biztosítunk (800.- Ft 1.000.- Ft helyett).
  • Az egyes leckékhez a tanulókat vezető szaktanár javasol megfelelő számú személyes szakmai támogatást, melyekhez a programban résztvevő tanulók kedvezményesen juthatnak hozzá. Ez átlagosan 40×60 perc. Egy személyes szakmai támogatás díja a teljes program ideje alatt 5.000.- Ft (a programon kívüli 6000.- Ft helyett). A tanuló és a szaktanár közös megállapodása alapján ez az óraszám lehet több, vagy kevesebb is; mindez függ a tanuló igényeitől, szorgalmától, képességétől, és rátermettségétől is.

A  tanuló a teljes program alatt (18 hónap) átlag havi 10 ezer forintot költ angol tanulásra, bár a költségek nem ennyire egyenletesen oszlanak meg. Van, amikor több a fogalmazási feladat, és kevesebb a személyes szakmai támogatás, vagy fordítva. Olyan időszakok is vannak, amikor egy ideig egyáltalán nincsen személyes szakmai támogatás.
A MYE program indulásakor a tanuló a programra való jelentkezésekor  30 ezer forintot fizet be az Alapítvány számlájára, azaz 6 személyes szakmai támogatást fizet ki egyösszegben. Minden további szakmai támogatást 6 alkalmanként előre kell fizetni (azaz 30 ezer forintonként). A tanuló tanulószobájában ekkor hozzáférhetővé tesszük a tananyagcsomagokat.

A program megkezdésekor a tanuló és az Alapítvány megbízási szerződést kötnek egymással, mely biztosítja mindenki számára a program korrekt lebonyolítását.

Általános szerződési feltételek Megbízási szerződés

A programra a lap alján jelentkezhetsz. Javasoljuk azonban, hogy mielőtt döntenél, nézz szét kicsit honlapunkon:

ingyenes próbaleckék – céljuk betekintést adni tananyagaink felépítésébe, témáiba, stb.

nyelvpicik – ingyenes tananyagok olyan témákról, melyek kicsit elhanyagoltnak tekinthetők mind a nyelvtanulók, mind a nyelvet tanító tankönyvek között 🙂

kikapcs – ingyenes szórakoztató anyagok, általában gyenge középhaladó szinttől ajánljuk

Amennyiben bármilyen kérdésed van, vagy szeretnél programunkban rész venni, fordulj a program vezetőjéhez, aki készséggel ad további tájékoztatás, illetve magyarázatot:

Kovács Zsuzsanna
Organet Alapítvány, elnök
angol nyelvtanár
angolnyelvsuli@gmail.com
06 30 953 10 74

Jelentkezés a nyelvi programba

Manage Your English programunkban való részvételhez először regisztrálnod kell weboldalunkon. Regisztrálok.
A regisztráció azért fontos, mert csak így tudjuk feltölteni tanulószobádba anyagainkat.

A megjegyzés rovatba írd be: Manage Your English.

Amennyiben elküldted jelentkezésed, emailben felkeresünk, és tájékoztatunk a további részletekről.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.