Szintfelmérő és jelentkezési lap

 

Hagyd ki ezt a menüpontot, amennyiben:

  • pontosan ismered nyelvtudásodat,
  • tudod milyen tananyagokra van szükséged a megfelelő fejlődéshez,
  • önállóan, szaktanári segítség nélkül kívánod felépíteni tanmenetedet és célodat elérni a nyelvtanulásban (pl. felkészülni egy nyelvvizsgára).

Az angol nyelvi tudásszinted meghatározásához segítséget itt találsz.

Amennyiben tisztában vagy a szinteddel, tananyag- és információs térképünkön, illetve könyvtárunkban oktatóanyagok széles köréből válogathatsz tudásodnak, pénztárcádnak, és érdeklődési körödnek megfelelően. (A térkép tematikusan rendszerezi és leírja a tananyagokat, és innen juthatsz el a vásárlási felülethez, a könyvtár maga a vásárlási felület, itt is böngészhetsz.)

Fontos tudnod azonban, hogy szánunk Rád időt, ha komoly szándékkal érkeztél!

Amennyiben szeretnél szakszerűen meghatározott, pontos képet kapni nyelvi szintedről, a következőket kell tenned:

1. Mindenképpen érdemes kitöltened ingyenes kezdő/újrakezdő, illetve középhaladó/haladó szintfelmérő tesztünket! Garantáljuk, hogy nem gépi kiértékelést kapsz egy automata levélküldő által, hanem nyelvtanár foglalkozik vele(d) és tesz válaszaid alapján személyre szabott javaslatot célodnak, szintednek megfelelően. És mindezt egy forint ellenérték nélkül!

2. Amennyiben szánsz még időt tudásod megmérettetésére, írhatsz  egy szintfelmérő fogalmazást is, melyet pár nap múlva kijavítva, megjegyzésekkel és tanácsokkal együtt visszaküldünk. Ennek ára 1.000 Ft. A fogalmazást szaktanárral való egyeztetés után tudod elküldeni. Ő adja meg a fogalmazás témáját, stílusát, és szómennyiségét, valamint az email címet, ahová fogalmazásod küldened kell. A szintfelmérő fogalmazási témát itt kell kérned.

3. Kérhetsz szóbeli szintfelmérést is. A szaktanár egy beszélgetés során tájékozódik szókincsedről, vizsgálja hallás és olvasás  utáni szövegértésedet, valamint beszédkészséged. Ez körülbelül 60 percet vesz igénybe, és 3500 Ft-ba kerül. A szóbeli szintfelmérést itt kell kérned.

Mind az írásbeli, mind a szóbeli szintfelmérő árának felét letanulhatod, ha választasz magadnak tanulócsomagot, vagy részt veszel valamelyik programunkban.

A tanulócsoportok összeállítását minden esetben  feleletválasztós szintfelmérő  segítségével döntjük el.

A feleletválasztós szintfelmérő  tesztek a következő linkeken érhetőek el:

KEZDŐKNEK ÉS ÁLKEZDŐKNEK
(azoknak, akik abszolút nem tanultak még angolul, és azoknak, akik már tanultak, de szeretnék elölről elkezdeni)

GYENGE KÖZÉPHALADÓKNAK ÉS HALADÓKNAK
(azoknak, akik számára az igeidők, szenvedő szerkezet és egyéb nyelvtani témák már bizonyos, vagy komoly mértékben ismertek)