Oktatási módszerünk: az Organet

teacher_student“Nincs rossz diák, de van: rossz módszer, rossz tananyag és rossz tanár.”

 • sajátos nyelvoktatási stratégiánkkal megkönnyítjük, és a tanuló számára átláthatóvá tesszük a tanulási folyamatot
 • tematikánk röviden:
  1. első a nyelvi struktúra felépítése (nyelvi alapok, szövegértés fejlesztése mind szóban, mind írásban, és végül a fogalmazási készség fejlesztése, elsősorban írásban)
  2. majd következik a szókészlet bővítése az előző készségek további folyamatos fejlesztésével
  3. végül a kommunikációs célok  megvalósítása mind szóban, mind írásban
   Fontos: természetesen ezek a folyamatok nem kötelezően időrendi sorrendben követik egymást; inkább azt  mondanánk, hogy minden párhuzamosan, egy időben történik, csak mindig máshová tesszük a hangsúlyt. A módszer egyik lényege tehát abban rejlik, hogy a megfelelő időben a megfelelő tematikát alkalmazzuk.
 • a tanuló az általunk rendezett nyelvi rendszert a tanulás során saját logikai rendszerré fejleszti ki, a nyelv minden eleme egymással összefüggésbe kerül, azaz a nyelvi elemek erősítik egymást (pl. a nyelvtan megalapozott tudása segíti a szótanulást, a szavak tudatos nyelvtani ismerete segíti a szószerkezetek megértését, stb.)
 • módszerünk magában foglalja a nyelvi felkészítés minden elemét; ami kimaradt a magyar anyanyelvi oktatásból (vagy a tanuló, vagy az oktatási rendszer hibájából) az itt logikusan beépül a tanulási folyamatba, a tanuló feladata csak annyi, hogy  követi az általunk megadott utat és természetesen hajlandó egy kis időt és energiát áldozni a tanulásra.
  Oktatási stratégiánkkal és egyedülálló, igényesen kidolgozott tananyagcsomagjainkkal a tanuló sokkal kevesebb munkával, sokkal hamarabb és sokkal olcsóbban érheti el az általa kívánt tudásszintet, mint egyéb módszerekkel. Erre garancia a mögöttünk és a módszer mögött álló 40 év szakmai tapasztalat.

Ami a gyakorlatot illeti, a tanuló választhat egyéni oktatócsomagok és tanulócsoportok között, attól függően, hogy mik az igényei, illetve hogyan szeret tanulni:

Egyéni oktatócsomagok

1. First Steps First (kezdő szinttől erős középhaladó szintig; gyakorlatilag egy mai forgalomban lévő nyelvkönyvsorozat első négy kötetét foglalja magába)

2. Organet Rendszerező Angol Nyelvleckék (azoknak, akik már tanultak angolul, de úrrá lett rajtuk a káosz, elkedvetlenedtek; ez a tananyagcsomag rendszerezi tudásukat, és beépíti a kimaradt elemeket)

3. Manage Your English (gyenge középhaladó szinttől tananyagcsomag sorozat, mely a tanuló számára lehetővé teszi, hogy  az angol nyelv specifikus elemeit logikusan egymásra építve, rengeteg feladattal begyakorolva és izgalmas, érdekes témákban gazdag olvasmányokon keresztül megerősítve elsajátítsa; természetesen nem maradnak ki az univerzális grammatikai elemek sem!)

4. Csemegék (itt csemegézhetsz különféle izgalmas témák között, szinten tarthatod nyelvtudásod)

A Tanulócsoportjaink működéséről itt olvashatsz bővebben.

Akár egyénileg tanulsz, akár csoportban, célszerű ellátogatnod szintfelmérő oldalunkhoz, hogy meggyőződj arról, pontosan mire is van szükséged, illetve hogyan szeretnéd folytatni. Itt kérhetsz személyre szabott szaktanári segítséget is (szóbeli szintfelmérés), ha szükségesnek ítéled meg.

Az ORGANET oktatási módszerről részletesebben olvashatsz a linkre kattintva.