Tanulási formák

Az egyes nyelvtanulók más-más igényeihez, céljaihoz, nyelvi szintjeihez, tanulási körülményeihez, lehetőségeihez igazodva különböző tanulási lehetőségeket biztosítunk, legyen szó akár egyéni, akár csoportos nyelvtanulásról.

HA AKAROD:

Önálló tanulás tanári útmutatással, minimális áron!

Nem kell fix időbeosztáshoz igazodnod! Haladj önállóan a Neked készített tanterv alapján és konzultálj nyelvtanároddal, amikor és amiről szükségesnek érzed!

A tanulás menete:

 • A tanuló bármikor tanulhat, amikor kedve tartja, vagy ideje engedi, a számára összeállított (az ő igényeihez, tudásához, céljaihoz igazított) tanulócsomagból.
 • A szaktanár szintfelmérésen győződik meg a tanuló tudásszintjéről, mielőtt a tanulócsomagot összeállítja.
 • A tanulócsomag tartalmazhat olvasmányokat, hanganyagokat, nyelvtani, nyelvi illetve lexikális gyakorlatokat, teszteket, stb. + adott számú személyes szakmai támogatást, melyek a tanuló és a tanár által előre egyeztetett időpontban tartandók.
 • A tanuló a csomag feldolgozása végén tesztet ír, vagy szóban számol be tudásáról. Amennyiben a beszámoló sikerül, megkaphatja a következő anyagot.
 • A csomag ára függ a tananyag összetételétől, a tanuló igényeitől és céljaitól, a javítandó házi feladatok és a személyes szakmai támogatások  számától, tehát ára terjedhet 6000.- Ft-tól akár 40.000.- Ft-ig.

Nem húzzuk az idődet!

Indításként személyes szakmai támogatás keretében ellátunk instrukciókkal, majd hagyunk otthon elsajátítani a tananyagot a következő beszámolóig!

Egyéni tanulás személyes szakmai támogatás nélkül:

 • Nincsen személyes szakmai támogatás; a tanuló egyedül dolgozza fel a tananyagot, nincsen tanár által ellenőrzött házi feladat.
 • Lényegesen olcsóbb, mint a konzultációs oktatás, hiszen a tanuló csak a tananyagcsomagot és az eredményellenőrző tesztet fizeti ki. A következő csomag összeállítása a teszt eredményétől függ. Egy irányított oktatási csomag ára 5-15e Ft között mozog.

 Egyéni tanulás személyes szakmai támogatással:

 • A tanár teljes mértékben a tanuló szintjéhez igazítja a tananyagot, a tanulás ütemét és, lehetőség szerint a személyes szakmai támogatások idejét is.
 • A tanulót a tanár szintfelmérés után veszi fel, és a tanuló igényeinek megfelelő tematikát és tananyagot javasol, valamint ajánl bizonyos számú, a tanuló számára feltétlenül szükséges mennyiségű személyes szakmai támogatást. A tanuló eldöntheti, hogy mennyit kér, de ha nem kéri a tanár által javasolt mennyiséget, a tanár nem tudja garantálni feltétlenül a tanuló jó előrehaladását, fejlődését.
 • A személyes szakmai támogatások díja függ elsősorban a tananyag szerkezetétől (általános angol, üzleti angol, stb.) és akciós árainktól. Az díj a tanulási folyamat során változik, a tanuló szintjéhez mérten.

 Tanulócsoportok

 • Egy csoportban maximum 3 fő tanulhat együtt.
 • Az új tanulókat vagy
  – szintfelmérés és a jelentkezési lapjuk alapján válogatjuk a csoportokba,
  – vagy a tanulók maguk döntenek úgy, hogy tanulócsoportba rendeződve kérnek tananyagcsomagokat (pl. együtt jelentkeznek).
  Az iskola tanulóinál a tanár és az adott tananyagcsomaghoz tartozó írásbeli és szóbeli teszt dönti el a tanuló új csoportbeosztását. (Ha például egy tanuló lemaradt a tananyaggal, és nem tudta azt pótolni, nyilván nem folytathatja a tanulást az addigi csoportjával.)
 • Az óradíj függ a tanulók számától, a javítandó házi feladat mennyiségétől, a csomag szintjétől és céljától, valamint attól, hogy a tanulók akciós programban vesznek-e éppen részt.

 Kérd segítségünket a kiválasztáshoz!

(kérjük, az üzenetedben írd le, mi a célod a nyelvtanulással, és vannak-e fix időpontok egy héten, amik alkalmasak tanulásra)
[contact-form-7 404 "Not Found"]