First Steps First

A sorozat tartalomjegyzékét itt nézheti meg

Mit érdemes tudni a leckékről?

A tananyagcsomag sorozat (23 lecke) magában foglalja  az angol nyelv alapjait képező  egyetemes grammatikát, valamint a 12 angol igeidő részletes leírását, összefüggéseinek magyarázatát, illetve tematikus rendezését. Tartalmazza továbbá a nem igeidőnek számító de időt és szemléletet kifejező szerkezeteket is.

A leckesorozatok áráról itt talál információt.

A leckék eltérő oldalszámúak, egy-egy lecke lehet 30-60 oldalas is. Ez a leckecsomag alapját képezi a második, középhaladó szintű leckecsomagunknak.

Minden lecke tartalmaz:

  • nyelvtankönyvi anyagot (azaz a nyelvtani elemek speciális rendezését,  leírását és magyarázatát rengeteg példával, hanganyaggal)
  • munkafüzeti anyagot (azaz rengeteg gyakorlatot, feladatot, mely az adott nyelvtani témákhoz kapcsolódik, rengeteg hanganyaggal; sok fogalmazási feladat is itt található, melyet térítés ellenében kijavítva visszaküldünk)
  • olvasmányos anyagot (az olvasmányok kizárólag az addig tanult nyelvtani elemeket és az éppen tanult új nyelvtani elemet tartalmazzák olvasott, illetve hallott szövegben, melyekhez rengeteg szövegértési, fogalmazási és egyéb gyakorlatot készítettünk, hanganyagokkal; az olvasmányok mellett részletes, mindenre kiterjedő szószedet található, illetve az egyes leckéhez tartozik nyomtatható szószedet is)
  • minden feladathoz adunk megoldásokat is, ami lehetővé teszi, hogy a tanuló egyedül dolgozhasson fel nagy mennyiségű tananyagot
  • személyes szakmai támogatást nyújtunk igény szerint magántanulóknak, illetve tanulócsoportoknak (maximum  3 fő)

Mivel a tananyag minden segítséget megad a tanulónak a tanuláshoz, így teljesen önálló, tanár által nem irányított tanuláshoz is ajánljuk.

A tananyagsorozat részletes tartalomjegyzéke itt található.

Ingyenes mintaleckéinket itt nézheti meg.

Amennyiben személyre szóló tájékoztatást kíván kérni, az alábbi űrlapot töltse ki, és küldje el.

View All