Nyelvi programok

Változtasson paradigmát, hogy eredményesen tanulhasson angolul.

Szabadítsa fel magát eddigi hiedelmei alól. Ne higgye, hogy ha befizeti a nyelvtantanulás vagy nyelvfolyam árát, meg is tanul angolul. Ennek több további feltétele is van:

1. a megfelelő módszerrel kell tanulnia
2. a megfelelő anyagokból kell tanulnia
3. ha már tanult angolul, a megfelelő szintről kell folytatnia
4. de elsősorban tanulnia kell

Nincs olyan módszer sehol a világon, amivel ezt megspórolhatná magának. Azonban a fenti feltételekkel és tananyagainkkal rengeteg időt, energiát és pénzt spórolhat meg.

Spóroljon energiát, időt és pénzt azzal, hogy a megfelelő módon tanul.

Nem varázslatot kínálunk. Csodamódszert sem, amely mellett sem tanulnia, sem igyekeznie nem kell ahhoz, hogy elérje az ön számára megfelelő nyelvi szintet. Mi azt kérjük, hogy tanuljon egy keveset rendszeresen a  mi irányításunkkal, és megígérjük, hogy így mindenképpen eljut egy jó középfokú szintre. Megtanul angolul írni, olvasni és folyékonyan, gátlások nélkül beszélni.

Hogy bebizonyítsuk állításunkat, azaz hogy a megfelelő útmutatással  munkája a nyelvtanulás során mennyire gyorsan a kívánt  eredményre vezet, kidolgoztunk két nyelvtanulói programot. Mindkét program keretében tananyagainkat ingyenesen bocsátjuk rendelkezésére, valamint jelentős kedvezményeket kaphat a a személyes szakmai támogatásoknál is.

És miért nálunk tanuljon? Hát ezért!

Nyelvi programjaink:

 

A következő nyelvi programunk 2020 október12-én indul.

1. First Steps First (First Steps First) – kedvezményes program kezdőknek, újrakezdőknek, és nagyon gyenge középhaladóknak

Kezdő programunkhoz kezdő, újrakezdő, illetve gyenge középhaladó tanulókat keresünk. Mi vállaljuk azt, hogy a megfelelő útmutatással eljuttatjuk tanulóinkat egy középfokú nyelvvizsga szintjére, valamint a program végén tizenötezer forintot visszatérítünk a tandíjból. A programról részletes információt itt talál.

2. Manage Your English – kedvezményes program gyenge középhaladóknak

Manage Your English programunkhoz gyenge középhaladó tanulókat keresünk, akik vállalják azt, hogy segítségünkkel és útmutatásunkkal eljutnak egy középfokú és felsőfokú nyelvvizsgaszint közötti tudástartományba. Amennyiben elvégzik a programot sikeresen, tízezer forintot visszatérítünk a tandíjból.
A programról részletes információt itt talál.

Mindkét programot szerződés szabályozza a tanuló és a Nyelvstúdió között, melyet feltétlenül érdemes elolvasnia, mielőtt eldönti, hogy csatlakozik-e valamelyik programhoz. A szerződéseket az alábbi linkeken keresse:
Kezdő program (First Steps First) – Általános szerződési feltételek
Kezdő program (First Steps First) – Megbízási szerződés

‘Manage Your English’ program – Általános szerződési feltételek
‘Manage Your English’ program – Megbízási szerződés

View All