szintfelmérők ÚJ

Amennyiben szeretne szakszerűen meghatározott, pontos képet kapni nyelvi szintjéről, az alábbi szintfelmérők közül választhat:

újrakezdők feleletválasztós nyelvtani teszt
olvasás utáni szövegértés
szókincs
1000.- Ft
középhaladók feleletválasztós nyelvtani teszt
olvasás és hallás utáni szövegértés
fogalmazási feladat
2500.- Ft
haladók
szintfelmérő fogalmazás megadott témáról érvelő vagy leíró fogalmazás írása (400 szó) 1500.- Ft
szóbeli szintfelmérés
(kb. 60 perc)
a szintfelmérésre jelentkező a szaktanárral kötetlenül beszélget néhány megadott témáról virtuális tantermünkben
(a jelentkező otthonról, munkahelyéről vagy bárhonnan be tud jelentkezni a virtuális tanterembe; ami kell hozzá: laptop, ipad, headset, internet hozzáférés)
4000.- Ft

 

1. Mindenképpen érdemes kitöltenie ingyenes kezdő/újrakezdő, illetve középhaladó/haladó szintfelmérő tesztünket! Garantáljuk, hogy nem gépi kiértékelést fog kapni egy automata levélküldő által, hanem nyelvtanár fog majd foglalkozni szintfelmérő tesztjével és tesz az ön válaszai alapján személyre szabott javaslatot céljainak, szintjének és igényeinek megfelelően. És mindezt egy forint ellenérték nélkül!

2. Amennyiben szán még időt tudása megmérettetésére, írhat  egy szintfelmérő fogalmazást is, melyet pár nap múlva kijavítva, megjegyzésekkel és tanácsokkal együtt visszaküldünk. Ennek ára 1.500 Ft. A fogalmazást szaktanárral való egyeztetés után tudja elküldeni. Ő adja meg a fogalmazás témáját, stílusát, és szómennyiségét, valamint az email címet, ahová fogalmazását küldenie kell. Szintfelmérő fogalmazási témát itt kell kérnie, illetve itt léphet kapcsolatba szaktanárral.

3. Kérhet, illetve a szaktanár javasolhat szóbeli szintfelmérést is. A szaktanár egy beszélgetés során tájékozódik szókincséről, vizsgálja hallás és olvasás  utáni szövegértését, valamint beszédkészségét. Ez körülbelül 60 percet vesz igénybe, és 4000 Ft-ba kerül. A szóbeli szintfelmérést itt kell kérnie.

Mind az írásbeli, mind a szóbeli szintfelmérő árának felét letanulhatja, ha választ magának tanulócsomagot, vagy részt vesz valamelyik programunkban.

A tanulócsoportok összeállítását minden esetben  feleletválasztós szintfelmérő segítségével döntjük el.

A feleletválasztós szintfelmérő  tesztek a következő linkeken érhetőek el:

KEZDŐKNEK ÉS ÁLKEZDŐKNEK
(azoknak, akik abszolút nem tanultak még angolul, és azoknak, akik már tanultak, de szeretnék elölről elkezdeni)

GYENGE KÖZÉPHALADÓKNAK ÉS HALADÓKNAK
(azoknak, akik számára az igeidők, szenvedő szerkezet és egyéb nyelvtani témák már bizonyos, vagy komoly mértékben ismertek)

View All