Kezdődik az iskola

Szimmetrikus kisméretű pull-up női bőr aktatáskaLassan ismét szeptember elseje van, túl a nyaraláson, nyári bulizásokon, a következő évszakkal elkezdődik egy új tanév.

Kicsit olyan, mint szilveszterkor: sokan tesznek fogadalmat sok mindenről köztük arról is, hogy végre megtanulnak angolul. Nincs is jobb időszak, mint a szeptember eleje elgondolkodni ezen a kérdésen tulajdonképpen mindenkinek: az iskolásoknak, az egyetemistáknak, a szülőknek (bizony, hiszen ők is sokan tanulnak angolul), és egyébként bárki másnak is. Miért is? Hát azért, mert szeptembertől június közepéig a családok élete az iskoláról szól, tehát nincsenek hosszabb kihagyások, szünetek, tanulhatunk folyamatosan.

Aki most kezdi az angol nyelv tanulását, ebben a nyolc aktív hónapban felépítheti azt a nyelvi alapot, mely feltétlenül szükséges ahhoz, hogy a következő tanévben  mind szóban, mind írásban a közép- és felsőfok közötti szinten megtanuljon kommunikálni. Igen, jól értette a kedves olvasó, két év elég ahhoz, hogy erre a szintre eljusson. De mire is van mindehhez szükség?

  1. kis kitartásra, szorgalomra, inspirációra és érdeklődésre (tanulóinkat ezek nélkül is meg tudjuk tanítani, csak sokkal lassabban)
  2. az Organet tananyagokra, melyek saját fejlesztésű anyagok, és teljesen eltérnek mind tematikájukban, mint stílusukban a jelenleg ismert, használt és forgalomban lévő anyagoktól (nézzen szét ingyenes anyagaink között, mielőtt hinne nekünk  😎 ) – ezeket mi adjuk a leckékhez
  3. a megfelelő tanárra, aki ezeket az anyagokat Önre szabja (figyelembe vesszük az igényt, célt, adottságot, stb. – nem mindenki azért tanul, hogy nyelvtanár legyen, vagy a külföldi útján elboldoguljon)
  4. számítógépre / laptopra / ipadre / kütyüre  😉  és internet kapcsolatra
  5. Ön bárhol lehet: otthon, az irodájában, külföldön üzleti úton vagy vakáción, nem kell elmaradnia találkozásának tanárával
  6. annyit tanul, amennyit ráér, vagy szeretne áldozni a tanulásra (szaktanárunk javasolni fog egy ideális mennyiséget, de ez csak javaslat)
  7. tanulhat egyszerre a család: a gyerek és a szülő, ugyanabban az időpontban, más tanárral

Töltse ki az alábbi űrlapot, mi felkeressük Önt emailben vagy telefonon, és válaszolunk kérdéseire.


View All

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x