‘Manage Your English’ program

Szeretné rendszerezni az eddig tanultakat?
Szeretne könnyen és gyorsan eljutni az ön számára megfelelő kommunikációs szintre?
Szeretné a lehető legkevesebb áldozatot hozni mindezért?
Tudunk segíteni! Fontolja meg alábbi ajánlatunkat, és amennyiben komolyak a szándékai, mi tényleg segíthetünk!
Csodákat nem kínálunk, nem ajánljuk fel, hogy aludjon tanulás közben, vagy egyáltalán ne tanuljon. Vagy vásároljon valami nagyon drágát, aztán majd lesz valahogy.Tudatosan kell vállalnia azt, hogy a sikerért meg kell dolgoznia, cserébe mi segítünk, hogy a legsimább úton jusson célba.
És hogy miért tanuljon nálunk? Hát ezért!

Manage Your English programunkhoz gyenge középhaladó tanulókat keresünk, akik vállalják azt, hogy segítségünkkel és útmutatásunkkal eljutnak egy középfokú és felsőfokú nyelvvizsga közötti tudástartományba. Amennyiben elvégzik a programot sikeresen, tízezer forintot visszatérítünk a tandíjból.

Programunk a Manage Your English tananyagcsomag sorozatra épül. A sorozat az angol nyelvre specifikus nyelvtani elemeket és az egyetemes grammatikai szabályokat építi fel olyan rendszerré, melyen keresztül a tanuló képes lesz folyékony és nyelvi zökkenők nélküli írásbeli és szóbeli kommunikációra. 

A tananyagcsomagok tartalma:

  • Átlagosan 50-60 oldal terjedelműek.
  • Minden lecke tartalmaz nyelvi/nyelvtani magyarázatokat, gyakorlatokat, olvasmányokat, melyekhez tartoznak szövegértési, lexikális, fogalmazási és egyéb feladatok, mindez megoldásokkal együtt.
  • Az olvasmányok mellet részletes szószedet segíti a tanulót a megértésben.
  • Minden leckéhez tartozik rengeteg hanganyag.

A tananyagcsomagok ára:

  • A programban résztvevők számára a tananyagot ingyenesen biztosítjuk. (A tananyagcsomag sorozat teljes ára fogalmazási feladatok javításával és adott számú személyes szakmai támogatással:  13×21.000.- Ft, összesen 273.000.- Ft, illetve webáruházunkban  személyes szakmai támogatás és a fogalmazási feladatok javítása nélkül megvásárolható darabonként 13×5.000.-, azaz 65.000.- Ft-ért).
  • A fogalmazási feladatok kijavításához a programban résztvevő tanulóknak szintén kedvezményt biztosítunk (600.- Ft 1.000.- Ft helyett).
  • Az egyes leckékhez a tanulóknak vezető szaktanár javasol megfelelő számú személyes szakmai támogatást, melyekhez a programban résztvevő tanulók kedvezményesen juthatnak hozzá. Ez átlagosan 40×60 perc. Egy személyes szakmai támogatás díja a teljes program ideje alatt 4.500.- Ft (a programon kívüli 5.500.- Ft helyett). A tanuló és a szaktanár közös megállapodása alapján ez az óraszám lehet több, vagy kevesebb is; mindez függ a tanuló igényeitől, szorgalmától, képességétől, és rátermettségétől is.

A  tanuló a teljes program alatt (18 hónap) átlag havi 10 ezer forintot költ angol tanulásra, bár a költségek nem ennyire egyenletesen oszlanak meg. Van, amikor több a fogalmazási feladat, és kevesebb a személyes szakmai támogatás, vagy fordítva. Olyan időszakok is vannak, amikor egy ideig egyáltalán nincsen személyes szakmai támogatás.
A MYE program indulásakor a tanuló a programra való jelentkezésekor  30 ezer forintot fizet be az Alapítvány számlájára, azaz 6 személyes szakmai támogatást fizet ki egyösszegben. Minden további szakmai támogatást 6 alkalmanként előre kell fizetni (azaz 30 ezer forintonként). A tanuló tanulószobájában ekkor hozzáférhetővé tesszük a tananyagcsomagokat.

A program megkezdésekor a tanuló és az Alapítvány megbízási szerződést kötnek egymással, mely biztosítja mindenki számára a program korrekt lebonyolítását.

Általános szerződési feltételek Megbízási szerződés

A programra a lap alján jelentkezhetsz. Javasoljuk azonban, hogy mielőtt döntenél, nézz szét kicsit honlapunkon:

ingyenes próbaleckék – céljuk betekintést adni tananyagaink felépítésébe, témáiba, stb.

nyelvpicik – ingyenes tananyagok olyan témákról, melyek kicsit elhanyagoltnak tekinthetők mind a nyelvtanulók, mind a nyelvet tanító tankönyvek között 🙂

kikapcs – ingyenes szórakoztató anyagok, általában gyenge középhaladó szinttől ajánljuk

tanulás, nyelv, tippek – cikkek az angol nyelvről, a nyelvtanulásról, a tanulói hozzáállásról, és még sok hasznos dologról

Amennyiben bármilyen kérdésed van, vagy szeretnél programunkban rész venni, fordulj a program vezetőjéhez, aki készséggel ad további tájékoztatás, illetve magyarázatot:

Kovács Zsuzsanna
Organet Alapítvány, elnök
angol nyelvtanár

angolnyelvsuli@gmail.com
06 30 953 10 74

Következő nyelvi programunkra szeptember 16-ától október 11-ig lehet jelentkezni.

Jelentkezés a nyelvi programba

    View All