Kezdő program (First Steps First)

Végre elkezd angolul tanulni? Esetleg újra kezdi?

Hadd segítsünk! Kezdő program ajánlatunk segít abban, hogy a lehető legkevesebb energiával, biztosan eljusson egy jó középfokú szintig, és a végén letehessen egy középfokú nyelvvizsgát mind írásban, mind szóban.

A tandíjból visszatérítünk tizezer forintot, ha sikeresen befejezi a programot!

Fontolja meg tehát alábbi ajánlatunkat!

És miért nálunk? Hát ezért!

Jelentkezés a programra a lap alján

Ajánlatunk kezdő, újrakezdő, illetve nagyon gyenge középhaladó szinten lévő tanulóknak szól. Ha bennünket választ, a következőket ajánljuk fel az alábbi feltételekkel:

AJÁNLAT

1. ingyenes szintfelmérés (írásbeli, esetenként szóbeli) és tanácsadás az Ön jelenlegi nyelvtudása, igényei és céljai alapján

2. ingyenes tananyagcsomagok (22+12 db); kezdőtől erős középhaladó szintig viszik el a tanulót (azaz egy középfokú és felső fokú nyelvvizsga közötti tudástartományba)
(a tananyagcsomagok tartalma megfelel egy mai forgalomban lévő nyelvkönyv sorozat első 4 kötetének, bár tartalmában és szerkezetében eltér minden mai forgalomban lévő angol nyelvkönyvtől)

  • a tananyagcsomagok  leckéket tartalmaznak
    egy-egy lecke eltérő terjedelmű, átlagosan 40 oldal
  • minden lecke tartalmaz:
    nyelvtankönyvi magyarázatokat, példákat és munkafüzeti feladatokat
    (nyelvtani gyakorlatok, drillek, fordítási gyakorlatok az adott nyelvtani témakörből, tollbamondás az adott nyelvtani/nyelvi témakörből, fogalmazási feladatok, lexikai feladatok)
    olvasókönyvi feladatokat
    (olvasás, illetve hallás utáni szövegértés, tollbamondás az adott témával kapcsolatban, fogalmazási feladatok, stb.)
    szószedetet, mely az olvasmány mellett, a lap szélén található
    megoldókulcsot
    (mind a munkafüzet, mind az olvasókönyv minden feladatához)
    hanganyagot a nyelvtankönyvi, munkafüzeti és olvasókönyvi feladatokhoz egyaránt
    nyomtatható szószedetet
    (az adott lecke összes olvasmányához külön, PDF formátumban)
  • a fogalmazási feladatokat kijavítjuk Önnek, egy fogalmazási feladat javítása a jelen célcsoportnak 800.- Ft;
    bővebb információt a javítások áráról itt találhat (az első fogalmazási feladat a 9. leckében található; összesen körülbelül 40 fogalmazási feladatra számíthat minden tanuló a program végéig, azaz  a program végéig átlagosan 32 ezer forintot fog elkölteni fogalmazásjavításokra)

3. személyes szakmai támogatást nyújtunk emailben, valamint személyesen

  • minden tanulónak van bizonyos számú lehetősége emailben kérdéseket feltenni (ingyenes szolgáltatás; a kérdések száma csomagonként változik)
  • egy 55 perces személyes szakmai támogatás díja (a díj a program során fokozatosan emelkedik) egy tanuló esetén minimum 3500 Ft, maximum 4100.- Ft; az ár soha nem éri el a jelenlegi 4500.- Ft-os óradíjat
    tanulócsoport esetén (maximum 3 fő) a díj megoszlik a csoport tagjai között (nem arányosan, részletesen lásd a Megbízási szerződés 2. oldalán);
    a programhoz átlagosan 80 személyes szakmai támogatást javasolunk általában;
    egyéb díjainkról itt  tájékozódhat részletesebben

    a személyes szakmai támogatások számát lehet esetenként emelni, vagy csökkenteni, a tanár és a diák közös megállapodása alapján;
  • a személyes találkozások online történnek,  virtuális osztálytermünkben, tehát a tanuló lehet a munkahelyén, otthon, nyaralhat, vagy lehet éppen üzleti úton; a tanuló tarthat nyári szünetet, vagy folytathatja a tanulást nyáron is; esetleg beiktathat magának intenzívebb szakaszokat, tehát mindig a számára kényelmes ritmusban haladhat;
    amire szükség van: egy megfelelő széles sávú internet elérhetőség, egy számítógép, melyre telepítve van a legfrissebb Java, valamint egy headset (webkamerára nincsen szükség)
    KALKULÁCIÓ: egy tanuló a teljes programért 36 hónap alatt  átlagosan hetente körülbelül 2500, havonta körülbelül 10.000 Ft-ot fizet ki, amennyiben egyénileg tanul;
  • a személyes szakmai támogatásokért először előre tíz, utána mindig előre hat alkalmat kell kifizetni

4. Egy középfokú nyelvvizsga árának harmadát kifizetjük Önnek a program sikeres befejezésével (10 ezer forintot), amennyiben szorgalmasan és a megadott módon  feldolgozta az általunk ajánlott 23+12 tanulócsomagot. A program eljuttatja Önt a középfokú és felsőfokú nyelvvizsgaszint közötti tudástartományba, valamint  biztosítja a középfokú nyelvvizsgára való felkészülést is. 

FELTÉTELEK

1. A tananyagcsomagok, illetve leckék gyakorlatait mindig a megadott módon kell elkészíteni. A leckék tartalmáról és tematikájáról bővebb információt itt és itt találhat.

2. Az általunk ajánlott valamennyi szakmai támogatáson részt kell venni egyénileg vagy csoportban. Az időpontot a tanulóval/tanulókkal előzetesen egyeztetjük. Lehet állandó időpontokat választani, vagy lehet bármikor bejelentkezni egy következő időpontra, azaz mindig más időpontot választani. Esetenként vannak tanulók, akiknek lényegesen kevesebb szakmai támogatás is elegendő a megfelelő nyelvtudás eléréséhez. Például szorgalmasabbak, tehetségesebbek, stb. A program vezető tanára ilyenkor rendelkezhet úgy, hogy a tanuló kevesebb szakmai támogatásban vehessen részt, amennyiben a tanuló is úgy kívánja.

3. A szaktanár által javasolt valamennyi házi feladatot el kell készíteni. Minden lecke végén teszt ellenőrzi a tanuló tudását. A tanuló a következő szintre csak szaktanár javaslatával léphet tovább. Ez azt jelenti, hogy a tesztnek minimálisan 85 %-ra (azaz iskolai osztályzatokban nézve jó négyesre) kell sikerülnie. Közepes, elégséges teszt esetén nem javasolt a továbblépés. Az egyes tanulócsomagok végén is tesztekkel mérjük fel a tanuló tudásszintjét, és a 85 %-os eredményt itt is el kell érni. Fontos tudni: a teszteket azok a tanulók, akik a házi feladatokat mindig a javasolt módon készítik el, könnyűszerrel tudják akár 95 vagy 100 százalékosra teljesíteni. A szaktanár akkor írat tesztet, amikor úgy érzi, hogy a tanuló felkészült a teszt írására.

4. A program megkezdése előtt kérjük utalja az első tíz szakmai támogatás díját bankszámlánkra (Mizsei Márk, UniCredit Bank 10918001-00000059-68040002). A továbbiakban mindig 6 szakmai támogatás díját kell előre fizetni, valamint a fogalmazásjavítási díjak fizetése hónap 10-éig történik az előző havi fogalmazásokért, ugyanerre a bankszámlára. Bármikor kiléphet a programból, azaz nem köteles a tanulást folytatni, de tandíjat nem térítünk vissza. A tanulást ezután is folytathatja, de az árakat a mindenkori díjszabások alapján kell fizetni. A teljes program befejezésére (teljesen kezdő szinttől) 36 hónap áll rendelkezésére. Ön tanulhat intenzíven is, ebben az esetben akár 12 hónap alatt is eljuthat a kívánt szintre. Amennyiben Ön már tanult angolul, a szintfelmérő szaktanár fogja meghatározni, hogy pontosan hol kell elkezdenie a tanulást, és mennyi idő áll majd rendelkezésére a tananyag elsajátításához.

5. Mindenki, aki részt vesz a programban, szerződést köt az Organet Angol Online Nyelvstúdióval (képviseletében Mizsei Márkkal) a fenti feltételekről. A tanuló a szerződést bármikor felmondhatja, amennyiben úgy ítéli meg, hogy nem tudja végigcsinálni a kezdő programot. Az addig befizetett tandíjat nem tudjuk visszatéríteni, de a tanulót nem terhelik további kötelezettségek. Amennyiben a kezdő program végi tesztet* a tanuló minimum 70 százalékosra teljesíti, a program véget ér.
        *ez a teszt megfelel a feladatok stílusában egy átlagos, középfokú nyelvvizsga írásbeli és szóbeli  feladatsorának, de kizárólag csak  az addig tanult nyelvtani és egyéb nyelvi elemeket tartalmazza

A Programra 2020 szeptember 25-től október9-ig lehet jelentkezni. Jelentkezés és tandíjbefizetés után a programot azonnal el lehet kezdeni.

Az Általános Szerződési Feltételeket és a Megbízási Szerződést itt olvashatja el, illetve töltheti le:

Általános Szerződési Feltételek Megbízási Szerződés

Javasoljuk, hogy mielőtt döntene, nézzen szét kicsit honlapunkon ingyenes anyagaink között:

ingyenes próbaleckék – céljuk betekintést adni tananyagaink felépítésébe, témáiba, stb.

nyelvpicik – ingyenes tananyagok olyan témákról, melyek kicsit elhanyagoltnak tekinthetők mind a nyelvtanulók, mind a nyelvet tanító tankönyvek között 🙂

kikapcs – ingyenes szórakoztató anyagok, általában gyenge középhaladó szinttől ajánljuk

tanulás, nyelv, tippek – cikkek a nyelvtanulásról, az angol nyelv tanulásáról, és a tanulók nyelvtanulási problémáiról, tévhiteiről, hozzáállásáról, stb.

Amennyiben bármilyen kérdése van, vagy szeretne programunkban rész venni, töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot, szaktanárunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot:

Vagy jelentkezzen közvetlenül programunkra az alábbi űrlapon, és szaktanárunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

View All