06 A nyelvi elemek bemagolása vs. önálló nyelvi elemek alkotásának képessége?

Ön mit tart fontosabbnak? Hogy minél előbb meg tudjon szólalni a tanult idegen nyelven, vagy azt, hogy minél több értelmes gondolatot legyen képes alkotni a tanult nyelven, persze lehetőleg minél hamarabb? Egyáltalán, miért fontos erről a témáról beszélni?

Hát azért, mert a manapság forgalomban lévő tankönyvek mindegyike arra ösztönöz, hogy minél előbb beszéljen, mondjon bármit, majdcsak kiderül, hová akar kilyukadni, azonban egyik sem akarja rávenni arra, hogy képes legyen saját gondolatokat alkotni. Tehát, megtanul véges számú mondatsémát használni, de újat nem lesz képes létrehozni. Ezeket a mondatsémákat pedig hamar elfelejti, ahogy nem használja napi szinten a tanult nyelvet.

Kezdő tananyagcsomag-sorozatunkban, illetve kezdő programunkban (egyedi ajánlat) felépítettük Önnek a rendszert, amely segít abban, hogy gondolatait már az első pillanattól fogva (bármilyen témában) érthetően tudja közölni, valamint (ha kell, szótár segítségével)  megértse a leírt, illetve szóbeli közléseket.

Azt is fontos megérteni, hogy amennyiben ismeri a szükséges nyelvi elemeket a mondatok/gondolatok felépítéséhez, sokkal magabiztosabban tud megnyilvánulni társaságban, azaz nem fog félni használni a nyelvet, hiszen tudja, hogy amit monda, azt jól és érthetően mondja.

Módszerünk lényege azonban nem csak ebben rejlik; nagyon fontos, hogy a rendszerezett, tudatos tanulással sokkal gyorsabban és kevesebb munkával juthat el az Ön által kívánt szintre.

Ha már tanult angolul, de elbizonytalanodott, keresse az Organet Rendszerező Nyelvleckéket, ez a tananyagcsomag segít rendszerbe foglalni eddigi ismereteidet az angol nyelvvel kapcsolatban. Ha felépíti és elsajátítja a rendszert, tanulhat már akárhol, akármiből, akárkitől, az eredmény a biztos nyelvi tudás lesz.

Amennyiben szeretne tőlünk még több segítséget kapni  nyelvtanulásához, töltse ki az alábbi űrlapot, és nyelvtanárunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot emailben vagy telefonon.

View All

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x