08 Tanárral vagy tanár nélkül?

Mikor van szükség tanárra?

Mindig. Ez nem is kérdés. Ám a nyelvtanulás első szakaszában, kb. gyenge középhaladó szintig, megfelelő tananyagok mellett a tanuló munkáján múlik, hogy milyen tempóban halad előre.

Az Organet kezdő tananyagcsomag sorozat lehetővé teszi a diák számára, hogy a munka nagy részét egyedül végezze el. Személyes szakmai támogatásra  mindig lehetőség van vagy emailben, vagy személyesen. A tanuló magad dönti el, milyen gyakran kívánja ezt a lehetőséget felhasználni. A tananyagot azonban  a tanulónak egyedül kell feldolgoznia, azaz a tanár nem tanulhat a tanuló helyett, az otthoni munkának kulcsfontosságú szerep jut. A nyelvtani elemeket meg kell érteni, majd begyakorolni használatukat. A szavakat szintén meg kell tanulni sok-sok olvasmányon keresztül. Az így megszerzett tudást összefogják a fogalmazási feladatok, ahol a tanuló megtanulja átgondolni az addig tanultakat, és helyesen felhasználni a már ismert nyelvi elemeket. Erre azért van szükség, mert így tanul meg angolul gondolkozni. Nyelvstúdiónkban lehetőség nyílik arra, hogy fogalmazási feladatait kijavítsuk minden fogalmazási feladatot (amelyek tananyagainkhoz kapcsolódnak, de olyat is, melyeket a tanuló önállóan küld be javításra). Fogalmazási feladatot itt kérhet.

A nyelvtanulás középhaladó szakaszában, azaz amikor a tanuló már tisztában van a nyelvi elemek használatával, és megértette, valamint jól használja a szükséges nyelvtani repertoárt, feltétlenül szaktanár segítségével tud csak megtanulni folyékonyan beszélni. Pár hónapos, szakszerű módon felépített  beszédcentrikus kurzus csodákra képes a megfelelő nyelvi alapokkal rendelkező tanulóknál.

Tehát, a nyelvtanulás első szakaszában komoly pénzösszegeket spórolhatunk meg azzal, ha a megfelelő tananyagot használjuk, szorgalmasak vagyunk és képesek vagyunk elhinni, hogy amit megtanulunk, a vérünkké válik. Az itt megspórolt pénzt pedig felhasználhatjuk majd nyelvtanulásunk  beszédcentrikus szakaszában.

Ezzel a módszerrel minimum a felére csökkenthetjük a nyelvtanulásra egyébként szánt összeget. 

Amennyiben a mi tananyagainkból, illetve tanárainktól szeretne angolul tanulni, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és szaktanárunk hamarosan felkeresi Önt emailben vagy telefonon.

View All

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x